O nama / About Us

Igor Raman Drandić slavi 50 godina druženja sa fotografijom.U svom bogatom opusu fotografija, nalazi se bezbroj prirodnih ljepota sa svih strana svijeta.Svjetski je putnik i uvijek inspiriran napraviti dobru fotografiju. Razvio je duboku povezanost sa prirodom . Motiviran je njome i pronalazi ljepotu tamo gdje prosječno oko ne vidi nista interesantnog. Slijedi svoj plan duše.Vođen intuicijom i višom svrhom, uvijek za dobrobit cjeline, kreira mnoge iznimne fotografije koje diraju u dušu. Svaka Igorova fotografija ima ono nešto, posebno, što je izdvaja od ostalih.Dugogodišnji terapeutski rad sa mnogim ljudima obogaćuje mu život i razumjevanje života kao takvog, sto se da i osjetiti na njegovim fotografijama. Poziva na svjesnost i očuvanje i harmoniju sa našom Majkom Zemljom.Imao je više od stotinu samostalnih izložba po svijetu. Izdao je knjigu fotografija i pozitivnih misli. Fotografije mu odišu ljepotom, znanjem i mudrošću.Mnoge njegove fotografije nalaze se na naslovnicama knjiga, revija, kalendara,razglednica i postera.Učitelj je permakulture, holistički terapeut i koristi različite šamanske instrumente kojima iscjeljuje, transformira i oplemenjuje.Vodi facebook stranicu Bale Valle, Zajedno stvaramo raj, u kojima objavljuje svoje fotografije i razveselju baljane i ljubitelje Bala svojim talentom.Igor je osnivač Prostranstva Ljubavi – Eia, nedaleko Bala i na svom imanju, zajedno sa svojom suprugom Suzanom, stvara bolji svijet, gradeći kućice od slame i blata uz pomoć mnogih volontera sa svih strana svijeta. Pisac je knjige “Putovanje do Nove  Zemlje” koja se može kupiti u svim većim knjižarama u Hrvatskoj. Šalje svijetu poruku da se može živjeti i jednostavnije, u prirodi, koristeći energiju sunca,vjetra i kiše. Slijedi Zov duše, često voli kazati.

Suzana Zebec Drandić je svjetloradnik,  svjetska putnica, spisateljica, suvremena boginja,joga praktičar, reiki i prana iscjeliteljica te Čuvarica Visoke Vibracije. Kroz  izazovne životne lekcije stremi ka boljem, lakšem i  uzvišenijem načinu života te djeluje u skladu sa planom duše.  Autorica je zbirke Pozitivnih misli . Vodi Sveta zvučna putovanja sa kristalnom posudom i inspirirajuću radionicu “Putovanje Boginje” gdje se budi i jača sveta ženska energija. Sa svojim partnerom Igorom sustvara i gradi bolji svijet na eko imanju Eia, gdje zajedno vode radionicu “Harmonija odnosa”, te posjete energetskim mjestima kroz vilinsku šumu i šire. Koristeći Igorov talent za fotografiju i njen talent za pisanje, iskreirali su zajedničke karte pod nazivom “ Ljubav i Mudrost” sa duhovnim porukama za svaki dan. Pišu kolumnu za časopis  “Svjetlost”.

Prostranstvo Ljubavi Eia, Nova Zemlja u Balama je privatno imanje na kojem mi živimo  i posjete su moguće uz prethodnu najavu i dogovor na telefon: 00 385 98 916 06 50 ili na e mail: su999ze@yahoo.com. Donacije dobrodošle.

SPACE OF LOVE, EIA, NEW EARTH IN BALE IS A PRIVATE PROPERTY WHERE WE LIVE.

FOR VISIT, PLEASE CALL BEFORE ON 00385 98 916 0650 OR WRITTE AN E MAIL: su999ze@yahoo.com. DONATION IS WELCOME.

facebook: Igor Raman Drandic, Eia-Prostanstvo Ljubavi

e-mail: eia@pu.t-com.hr

www.eia.hr